Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stenograme PNL: Război în fieful lui Gheorghe Flutur / VIDEO EXCLUSIV

sigla pnl

Ședința PNL în care unul din greii partidului, Gheorghe Flutur, s-a lansat oficial în cursa pentru șefia Consiliului Județean, a fost prilejul unor acuzații interne de colaborare cu PSD, potrivit unei inregistrari obtinuta de STIRIPESURSE.RO.

Citeste si: Stenograme PNL. Flutur, 'calea si directia' partidului

In sedinta Colegiului Director PNL Suceava din 25 iulie, oamenii lui Gheorghe Flutur (ex-PDL) l-au acuzat pe deputatul PNL Stefan Baisanu, dornic sa castige Primaria Suceava, de alianta pe sub masa cu PSD. In aceeasi sedinta a fost exclus din PNL vicepreşedintele CJ Suceava, Ilie Niţă, care este şi vicepreşedinte al organizaţiei.

"In Consiliul Local PNL are majoritate, de 15 din 23, joi s-a incercat introducerea pe ordinea de zi de catre PSD a proiectului 'Suceava - Capitala culturala', dar inainte de sedinta senatorul PSD lider al organizatiei municipale ne-a spus informal ca el de fapt traiesti bine in USL in continuare alaturi de Baisanu pentru ca proiectul e raspandit de Sandu Baisanu in mass-media dar el a incercat cu mana PSD sa ne puna pe noi in Consiliul Local intr-o situatie nefericita si a reusit. Primarul Ion Lungu ne-a confirmat ca actele depuse de PSD au ajuns de la Sandu Baisanu. Am fost culmea, criticati de Sandu Baisanu ca nu ne facem treaba. Cred ca o atentionare simbolica trebuie facuta, trebuie luate masuri", a relatat unul din viceprimarii PNL in sedinta

Secretarul general PNL Gheorghe Flutur nu a dorit sa comenteze prea mult pe marginea subiectului cerandu-le liberalilor sa ramana uniti. "Tineti aproape, adversarul nostru este PSD si este adversar politic si nu personal", le-a spus acesta liberalilor.

Deputatul PNL Stefan Baisanu nu a fost prezent la sedinta si mai multi lideri PNL au spus in sedinta ca le pare rau ca e 'scaunul gol' in dreapta lor.

De la minutul 05.00:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.