Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STENOGRAME Un cunoscut afacerist a cerut ASASINAREA finului său: Cum au aflat polițiștii și cine l-a dat de gol / VIDEO

Un om de afaceri din Târgu Jiu este cercetat de procurori, după ce ar fi comandat asasinarea finului său, plătind o sumă de bani unor interlopi ca să îl ucidă pe acesta.

Ion Șteaburdea, patron al unor numeroase case de amanet din Rovinari și Târgu Cărbunești, care deține  și o avere impresionantă, conform Gorj-domino.ro, ar fi comandat asasinarea finului său, Laurențiu Țavoc, care îi este însă și rival în afaceri. Acesta i-ar fi luat o parte din clienți, lucru de neconceput pentru afacerist.

Citește și: EXCLUSIV! Liviu Dragnea, TRĂDAT de un lider important! Cere primarilor vot de susținere pentru Tudose președinte de partid

Astfel, omul de afaceri ar fi plătit câțiva interlopi ca să îl omoare pe finul său, conform sursei citate, numai că interlopii i-au luat banii afaceristului și l-au avertizat pe Țavoc că nașul său a comandat asasinarea sa.

Astfel, totul a ajuns pe masa procurorilor și polițiștilor din Târgu-Jiu.

"În urmă cu un an și jumătate am deschis în Rovinari o casă de amanet, iar de atunci alt patron de case de amanet mă amenință că mă omoară. Îmi urmărește soția și fetița cu diverși interlopi. În luna iulie, anul trecut, a trimis trei interlopi să mă omoare. A plătit aproximativ șase sute de milioane de lei vechi să fiu omorât, mașina să fie incendiată și geamurile casei mele de amanet să fie sparte”, a declarat Țavoc.

Citește și: Un lider PSD din teritoriu anunță: „Mergem cu Firea la prezidențiale!”

Enervat la culme că nu poate să-l lichideze fizic pe rivalul său, Șteaburdea l-a convocat pe unul dintre cei trei interlopi căruia i-a reproșat că i-au tras țeapă și le-a dat un termen de trei zile să-l omoare pe Țavoc, altfel să-i returneze banii. Șteaburdea pune la punct un nou plan, iar în discuția cu interlopul îi reproșează că nu și-au făcut treaba și le dă indicații cum ar trebui să-l omoare pe Țavoc și îl asigură că în caz contrar o să-i lichideze pe rând pe ceilalți doi interlopi care l-au înșelat.

Citește și: Se pregătește un puci în PSD? Adrian Țuțuianu „sare la gâtul” lui Liviu Dragnea

„Deci, fii atent. Eu urc cu ăștia la cabană, marți, iar miercuri vii cu băieții aici și stăm de vorbă ca oamenii. Au datorie la mine ăștia ai tăi, să dea datoria, dacă nu… Oricum, tu ai datoria că tu i-ai adus, eu nu-i cunoșteam, tu i-ai adus… Ești la mijloc. Păi da mă, dar cum spui tu că chițăia ala și făcea pe dracu când ăla n-a avut nici pe dracu. Dar ei ți-au tras-o ție…au zis hai bă că-i spunem astuia că i-o dăm și să-i luăm banii. Nu se face așa ceva…Nu mă interesează. Păi tu ți-ai luat mașină acum, coaja aia. Aia a lui ai rezolvat-o? Soluția ai dat pe mașina lor? Hm? (…) Dacă știa-i că ăia îs niște nenorociți, de ce ai umblat cu ei? Eu n-am nevoie de dușmani pe aicea…n-am nevoie să mă mai trag de șireturi toată viața cu el, ori e albă, ori e neagră….Dar pe lângă un nenorocit, mai găsi și alții acuma…Ce șmecher e….Bă, când am auzit a doua zi că e…o aplaudau pe Diana. De ce aplaudau? Că ne-au tras-o…(…) Și cu geamurile, nu pot să fie anti-glonț…cât sunt de mari geamurile, ce dracu. Și mai punea și gratii? (…) Știai că nu poți, nu trebuia să te bagi, erau atâția…Mă descurc și de ăia, îți dai seama, la mine vorba-i vorbă. Problema e că se complică situația că asta e…Dacă așa vrea prietenul tău, crede că dacă-i mare rezolvă el că-i șmecherul p…i. De nu i-oi aduce țiganii din Tg-Jiu pe cap să-i pună pistolul la cap. Mie mi-au spus înainte și de jegos…îl împușcăm. Clar mi-au spus: ne ducem îi facem și la revedere…așa te vede la față, vorbește după aia. Bă, mi-l iau pe conștiință.(…)Am și eu atâtea relații, până la urmă banii rezolvă totul. (…) Cât am bani, dirijez treaba, o să vezi tu. Mă piș pe ei de o sută de milioane. Ori el dispare, ori eu. Ți-i lichidez pe rând. Nu anul ăsta, nu peste doi ani. Ai dracu de țepari, băga-mi-aș p… în mă-sa, să-mi dea mie țeapă, mă. Lasă că vezi tu, deci miercuri seara dacă nu se rezolvă cu acesta, îi cheamă să-mi aducă datoria”.

Citește și: CTP îi dă o lovitură sub CENTURĂ lui Alexandru Arșinel! „Să i se scoată rinichiul pe care i l-a băgat Lucan”

„Ai zis că rezolvi treaba până alaltăieri. Deci tu dacă-l chemi noaptea, bă, Lau, tu ești în amanet? Îi spui că e ușa deschisă și gratiile deschise și e cineva în amanet. Atât îi spui. Când aude că-i deschis, el fuge să închidă, nu? Ce mare lucru. (…) Bă, ascultă-mă, noaptea e cel mai bine, în scară prins…să dai cu mașina în el? Păi de ce? Nu rămâne și mașina lovită și urme…tu băuși ceva, nu gândești? Când am dat eu cu mașina? S-a dus la Tg-Jiu dacă s-a dus (la poliție – n.n). Aici se duce degeaba. Și la Tg-Jiu degeaba se duce, dar el încearcă. Are filmări că a dat cu filmările după mine, fiind în mașină și nevastă-sa și fii-sa. Hai, mă, că știu eu, lasă-ți-l dracu de prost. Nu că eu bag pe alții să-l facă, eu nu-l iert, dar tu ai grijă ce vorbești cu el.

Să-l sune pe jegos și să i-o tragă în scară, să-i dea cu levierul în cap, peste picioare, unde-l prinde. Vezi că sunt camere. La H3 colo la noi, stai la colț…I-o dai în cap, să cadă din prima”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.