Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stephen Curry va fi indisponibil o perioadă nedeterminată

frbaschet.ro
baschet final four

Starul echipei de baschet Golden State Warriors, Stephen Curry, va fi indisponibil pe termen nelimitat, din cauza unei accidentări la genunchiul stâng, a anunţat echipa sa, potrivit Agerpres.

Într-un comunicat, Golden State Warrios a anunţat că un RMN (imagini prin rezonanţă magnetică) a confirmat că jucătorul„suferă rupturi parţiale ale ligamentelor tibiofibulare superioare” la genunchiul stâng, precum şi o ruptură în membrana interosoasă şi o contuzie la tibie.

Curry ar putea absenţa timp de „câteva săptămâni”, potrivit presei. La rândul lor, Warrios s-au limitat să declare că „nu va juca meciul (luni) şi că detaliile despre programul său probabil vor fi date în zilele următoare”.

El s-a accidentat, sâmbătă, după un duel cu jucătorul de la Dallas Mavericks, McKinley Wright.

„Vestea bună este că se va întoarce. Nu ştim exact când, dar nu este o accidentare care să-l împiedice să joace tot sezonul", a declarat antrenorul Steve Kerr.

Accidentarea înseamnă aproape sigur că Curry nu va avea a noua apariţie la All-Star Game pe 20 februarie la Cleveland, Ohio, pentru care a fost selectat.

El a ratat 11 meciuri consecutive în acest sezon din cauza unei luxaţii parţiale a umărului stâng într-un meci de la mijlocul lunii decembrie, la Indianapolis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.