Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steriu: În loc să discutăm despre buget, vom discuta lucruri mai puţin importante pentru ţară

Valeriu Steriu

Convocarea Camerei Deputaţilor în sesiune extraordinară este un lucru apreciabil, dar, în loc ca discuţiile să fie axate pe buget, obiectul acestora va fi cel mai probabil despre lucruri mult mai puţin importante pentru ţară, a declarat luni, pentru Agerpres, deputatul Valeriu Steriu, preşedinte executiv al PMP.

"Apreciem faptul că Parlamentul poate lucra în vacanţa parlamentară, stabilită de Constituţie, chiar de multe ori am spus că este păcat de timpul acesta de la începutul anului. Din păcate, în loc să discutăm lucruri mult mai serioase, cum ar fi construcţia noului buget pentru 2017, după prezentarea programului de guvernare aşa succint, aş fi vrut să discutăm despre buget, temele pe care le vom analiza în perioada următoare sunt mai degrabă două legi pentru a vedea cum vom achiziţiona prin lege 'Cuminţenia Pământului' şi o lege legată de salarizare pe salariile foarte mari. Cred că se pot face lucruri mult mai serioase în Parlament", a afirmat Valeriu Steriu, la Palatul Parlamentului.

Potrivit acestuia, "probabil se vor dori şi legi de organizare a Guvernului". "Din nou acele cadouri politice pe care PSD doreşte probabil să le facă şi nu le poate face prin ordonanţele date prin abilitările care sunt contestate. În loc să discutăm despre buget în această lună, vom discuta probabil lucruri mult mai puţin importante pentru ţară", a conchis deputatul PMP.

Camera Deputaţilor se află în sesiune extraordinară în perioada 9 - 31 ianuarie, a anunţat Ioana Bran, secretar al forului legislativ. Potrivit acesteia, marţi, de la ora 11,30, va avea loc şedinţa Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului. Ioana Bran a precizat că vor fi activităţi în comisii, iar proiectele de lege ce urmează a fi dezbătute în această sesiune extraordinară vizează două ordonanţe referitoare la Cuminţenia Pământului şi un proiect de lege privind respingerea OG 14/2015 pentru completarea OG 83/2014 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2015, precum şi alte măsuri în domeniul cheltuielilor publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.