Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steve McClaren, fost selecţioner al Angliei, numit director tehnic al divizionarei secunde Derby County

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Steve McClaren, fost selecţioner al naţionalei de fotbal a Angliei, a fost numit director tehnic al clubului Derby County, aflat pe ultimul loc în divizia secundă, Championship, transmite cotidianul The Guardian, potrivit Agerpres.

Mai cunoscut în România pentru că a fost antrenorul lui Middlesbrough în dubla cu Steaua din semifinalele Cupei UEFA, ediţia 2005-2006, McClaren a pregătit naţionala Anglia din august 2006 până în noiembrie 2007, el demisionând după ratarea calificării la EURO 2008.

Citește și: Ana Birchall răstoarnă povestea renunțării la pensia specială, prin demisie: ‘Rog share, să se știe adevărul!’

Tehnicianul, care are acum 59 de ani, a antrenat-o pe Derby între septembrie 2013 şi mai 2015, apoi a mai avut o experienţă de cinci luni pe banca acestei echipe, înainte de a fi concediat în martie 2017.

McClaren revine pe Pride Park în urma unui acord între actualul proprietar, Mel Morris, şi viitorul proprietar, Derventio Holdings, o societate controlată de către şeicul Khaled Bin Zayed al-Nehayan, membru al familiei regale din Abu Dhabi.

Derby a rămas fără antrenor după concedierea olandezului Phillip Cocu. Printre cei care asigură interimatul pe banca echipei este şi Wayne Rooney, fost jucător al lui McClaren la reprezentativa Angliei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.