Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steven Adler, fost toboșar al Guns N' Roses, spune că s-a înjunghiat în abdomen accidental

wikipedia.org
guns n roses

Muzicianul american Steven Adler, fost toboșar al trupei rock Guns N' Roses, care, pe 28 iunie, a fost spitalizat de urgență după ce s-a înjunghiat în abdomen, în locuința sa din Los Angeles, neagă că ar fi vrut să se sinucidă și spune că a fost vorba despre un accident, potrivit contactmusic.net, scrie Mediafax.

Adler a vorbit despre acest subiect într-o înregistrare video publicată pe contul său de pe rețeaua de socializare online Facebook.

El și-a asigurat fanii că este "în viață și se simte bine" și i-a informat că nu și-a anulat show-urile programate deja pentru luna iulie.

După internarea sa de urgență, o parte din presa americană a scris că a vrut să se sinucidă.

Purtătorul său de cuvânt a dat publicității o declarație potrivit căreia acesta s-a rănit accidental, iar plaga este una superficială. Totodată, acesta a spus că muzicianul, care s-a confruntat în trecut cu depedența de droguri, este abstinent de mai mulți ani.

În 2011, Steven Adler a recunoscut că a vrut să se sinucidă de două ori.

Steven Adler a făcut publică dependența sa de droguri, de mai multe decade. De altfel, a fost dat afară din trupa Guns N' Roses din cauza acestei probleme, în 1990, dar a fost inclus în Rock & Roll Hall of Fame odată cu ceilalți membri ai grupului, în 2012.

Totodată, acesta a apărut în mai multe emisiuni de televiziune despre dependența de droguri, precum "Celebrity Rehab with Dr. Drew" și "Sober House".

Pe numele real Michael Coletti, Steven Adler are 54 de ani și a devenit celebru ca toboșar și compozitor al trupei hard rock Guns N' Roses, cu care a cântat din 1985 până în 1990.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.