Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steven Berghuis, amenințat cu moartea după transferul de la Feyenoord Rotterdam la rivala Ajax Amsterdam

wallpaperfolder.com
Ajax Amsterdam

Fani ai echipei Feyenoord Rotterdam l-au ameninţat cu moartea pe jucătorul Steven Berghuis, care s-a transferat la rivala Ajax Amsterdam, informează lesoir.be, citat de news.ro

Pe reţelele de socializare circulă o fotografie cu un banner al câtrova suporteri ai echipei din Rotterdam, pe care sunt trecute trei nume: Polletje, Peter R şi Berghuis.

Primele două nume sunt ale unor fani ai echipei Ajax care au fost ucişi prin împuşcare în ultimele luni şi în dreptul fiecăruia dintre ei a fost trecut un pătrat bifat. Numai cel din dreptul lui Berghuis nu este bifat.

Martin van de Pol, un ultras poreclit Polletje, a fost ucis la 4 martie cu focuri de armă, pe stradă, după ce şi-a luat fiica de la şcoală.

Jurnalistul olandez specializat în anchete cu privire la cazuri penale Peter R. De Vries, cunoscut suporter al echipei Ajax, a fost grav rănit prin împuşcare la 6 iulie, la Amsterdam. El a murit din cauza rănilor, la 15 iulie.

Clubul Feyenoord a anunţat că se "delimitează categoric de mesajele extrem de ofensatoare şi ameninţătoare, inclusiv de bannerul dezgustător îndreptat împotriva lui Steven Berghuis". "Toate acestea trebuie să se oprească", a conchis gruparea.

În vârstă de 29 de ani, Berghuis are 28 de selecţii la naţionala Olandei şi a evoluat din 2016 la Feyenoord, mai întâi sub formă de împrumut de la Watford, fiind apoi transferat definitiv. El a mai jucat la Twente, VVV Venlo şi AZ Alkmaar şi a semnat un contract pe patru ani cu Ajax.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.