Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steven Gerrard: Fără îndoială, Mohamed Salah este, în acest moment, cel mai bun jucător din lume

Steven Gerrard

Fostul jucător legendar al echipei Liverpool, Steven Gerrard, l-a lăudat pe atacantul egiptean al "cormoranilor" Mohamed Salah, despre care a spus că, în acest moment, este cel mai bun jucător din lume.

"Este complicat să-l compari cu Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo pentru că ei fac asta de mult timp, dar fără îndoială în prezent este cel mai bun jucător al planetei", a declarat Gerrard despre Salah după meciul Liverpool - AS Roma, anunță News.ro.

Echipa Liverpool a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 5-2 (2-0), formaţia AS Roma, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. AS Roma a înscris golurile spre finalul partidei, după ce a fost condusă cu 5-0.

Mohamed Salah a marcat două goluri, primul cu un şut spectaculos la vinclu, la colţul lung, din unghi, şi a pasat la reuşita lui Mane, fază la care egipteanul a plecat pe contraatac dintr-o poziţie suspectă de ofsaid. Tot Salah a oferit pasa decisivă şi la primul gol al lui Firmino, apoi a fost înlocuit la scorul de 5-0.

Au marcat: Salah '36, '45, Mane '56, Firmino '61, '69 / Dzeko '81, Perotti '82 (din penalty, după un henţ al lui Milner).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.