Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steven Gerrard și-a manifestat susținerea pentru Alexander-Arnold și Andrew Robertson, după gala FIFA

Steven Gerrard

Steven Gerrard, fostul mare jucător al lui Liverpool, în prezent antrenor la Glasgow Rangers, și-a manifestat susținerea față de fundașii laterali Trent Alexander-Arnold și Andy Robertson, după ce aceștia nu au fost numiți în echipa ideală a sezonului realizată de FIFA, potrivit Mediafax.

Trent Alexander Arnold (20 de ani) și Andrew Robertson (25 de ani) au fost doi dintre fotbaliștii de bază ai lui Liverpool din sezonul trecut, când echipa din Anglia a cucerit Liga Campionilor. Totuși, cei doi fundași nu au făcut parte din FIFA FIFPro World XI, anunțată luni seară, în gala care a avut loc la Milano.

Citește și: Una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis suferă de o boală TERIBILĂ: Deține recordul pentru cel mai rapid serviciu

Gerrard a postat două fotografii pe contul său de Instagram, cu Trent Alexander-Arnold și Andrew Robertson, la care a adăugat mesajul: "Noi știm, deci nu contează".

În echipa sezonului realizată de FIFA și-au făcut loc patru fundași, iar în benzi au apărut Matthijs De Ligt, care, în mod normal, evoluează în poziție centrală, și Marcelo.

FIFA FIFPro World XI 2019: Alisson Becker - Matthijs De Ligt, Sergio Ramos, Virgil Van Dijk, Marcelo - Luka Modric, Frenkie De Jong, Eden Hazard - Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe, Lionel Messi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.