Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stigmatizat din cauza scandalului de viol, AUR condamnă ferm incidentul: 'Cerem autorităţilor judiciare să lămurească de urgenţă acest subiect'

captura Digi 24
Dan tanasa

Vicepreşedintele AUR, deputatul Dan Tănasă, a reiterat miercuri că partidul condamnă "ferm" incidentul care a avut loc la Constanţa, în care o minoră de 17 ani, care a fost în tabără la mare, a reclamat faptul că ar fi fost violată, şi solicită "ferm" instituţiilor statului să lămurească de urgenţă acest subiect, a declarat miercuri, la o conferinţă de presă, vicepreşedintele AUR, deputatul Dan Tănasă.

"Condamnăm, încă o dată, ferm incidentul care a avut loc la Constanţa şi solicităm ferm instituţiilor statului român să lămurească de urgenţă acest subiect. În acest moment, considerăm că este inacceptabil ca autorităţile judiciare să nu vină în faţă şi să lămurească ce s-a întâmplat acolo. Noi, Alianţa pentru Unirea Românilor, am pus şi ne-am pus la dispoziţia autorităţilor judiciare. În acest moment, considerăm că autorităţile judiciare trag de timp tocmai pentru a face rău AUR. Solicităm lămurirea şi aflarea adevărului, care cade în mod evident în sarcina autorităţilor judiciare, nu în sarcina noastră", a precizat Tănasă, conform AGERPRES.

O minoră de 17 ani, care a fost în tabără la mare, a reclamat faptul că ar fi fost violată, anchetatorii ialomiţeni deschizând dosar penal.

Conform datelor comunicate, luni, de IPJ Ialomiţa, Poliţia Municipiului Slobozia a fost sesizată, la data de 16 septembrie, cu privire la faptul că o minoră, de 17 ani, din municipiul Slobozia, s-a prezentat la Secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slobozia, declarând că a fost victima unei infracţiuni de viol, comisă în judeţul Constanţa.

"Din primele cercetări, poliţiştii de investigaţii criminale au stabilit faptul că, în perioada 14 - 16 septembrie, minora a participat la o tabără de vară (n.r. Şcoala de vară a AUR), organizată în Staţiunea Neptun-Olimp. Minora a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Ialomiţa, fiindu-i prelevate probe biologice", arată sursa citată.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.