Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stimulent financiar oferit de Primăria Capitalei: Anunţul Gabrielei Firea

facebook.com
Gabriela Firea primarie

La propunerea Primarului General, Gabriela Firea, Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat, in sedinta de astazi, "proiectul de hotarare privind acordarea unui stimulent financiar pentru nou-nascuti".

Primarul General, Gabriela Firea: " Dorim ca Primaria Capitalei sa fie alaturi de familiile bucurestene, la nasterea copiilor, prin acordarea unui stimulent financiar in cuantum de 2.500 de lei net. Acest stimulent financiar se va acorda pentru fiecare nou-nascut. Proiectul de hotarare pe care vi-l propun astazi este menit sa incurajeze si sa protejeze tinerii din Bucuresti care doresc sa isi intemeieze o familie. Stiu cate nevoi au tinerii la inceput de drum si consider ca statul, prin autoritatile publice, trebuie sa sprijine si sa ocroteasca familia, prin masuri economice si sociale".

Sumele vor fi acordate de catre Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti.

Pentru obtinerea stimulentului, trebuie ca macar unul dintre parinti sa aiba domiciliul sau resedinta pe raza municipiului Bucuresti, iar nasterea copilului sa fi fost inregistrata intr-o maternitate publica sau privata din Capitala. Termenul de depunere a dosarului este o luna de la data nasterii copilului, iar masura se va aplica de la data comunicarii H.C.G.M.B, cel mai probabil pentru copiii nascuti dupa 1 iulie 2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.