Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sting şi-a anulat concertul programat pentru luni seara la Bonn, însă va urca pe scenă miercuri la Lyon

cluju.ro
Sting

Cântăreţul britanic Sting, care suferă de o infecţie virală la gât, şi-a anulat concertul programat pentru luni seara la Bonn, însă va urca pe scenă miercuri la Lyon, a anunţat promotorul său Live Nation France, relatează AFP, potrivit Agerpres.

"Sting îşi va relua turneul la Lyon", a declarat Live Nation France, a doua zi după anunţul apărut pe site-ul oficial al cântăreţului de a nu mai participa la festivalul "Kunst! Rasen Bonn". 

"Sting se recuperează, dar încă suferă de o infecţie virală la gât şi medicii i-au recomandat să nu cânte luni seara", a informat site-ul sting.com. 

Revenirea pe scena din Lyon a fostului lider al formaţiei "The Police", în vârstă de 67 de ani, ar trebui să-i liniştească pe fanii săi. 

Sting a trebuit să renunţe la şase concerte, din cauza acestei boli care a fost contractată în urmă cu o săptămână. El a fost nevoit să-şi anuleze concertele de la Gent, München, Stuttgart, Slavkov u Brna (Cehia), Weert (Olanda) şi Bonn, însă a afirmat că speră "să le poată reprograma cât mai curând posibil", se arată pe site-ul său.

Citește și: Concurenţi din patru ţări vor fi prezenți la Festivalul de folclor 'Cântecul de dragoste de-a lungul Dunării'

După revenirea aşteptată la Lyon, cântăreţul britanic cu 100 de milioane de albume va concerta vineri în Calella de Palafrugell în Spania, înainte de a cânta duminică în Vila Nova de Gaia, în Portugalia. 

Alte concerte sunt prevăzute în Franţa în această vară (Marciac, Carcassonne, Vitrolles, Colmar) şi în această toamnă: Paris, Orleans, Lille, Bordeaux, Nantes, Lyon, Nice şi Grenoble. 

Între aceste două turnee din Europa, el este de asemenea aşteptat în Asia la începutul lunii octombrie. 

Sting a demarat în 1985 o carieră solo care i-a consolidat succesul pe plan global. 

Muzicianul este totodată implicat în numeroase cauze politice şi ecologice, de la eliberarea lui Nelson Mandela, la protejarea pădurii amazoniene. Este şi un mare adept al practicilor yoga.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.