Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Strategia de Dezvoltare Teritorială a României, în consultare publică

romania

Proiectul de Lege pentru aprobarea Strategiei de Dezvoltare Teritorială a României se află în consultare publică până la data de 7 decembrie 2015. Strategia este documentul programatic care stabilește obiective de dezvoltare și măsuri pentru îndeplinirea acestora la nivel teritorial.

Documentul urmărește și prioritățile stabilite prin acordul de parteneriat cu Uniunea Europeană: îmbunătățirea calității vieții pentru comunitățile locale și regionale (astfel încât regiunile României să devină mai atractive pentru locuit, pentru petrecerea timpului liber, pentru investiții și muncă), promovarea parteneriatelor rural-urbane, consolidarea rețelei urbane, creșterea accesibilității și conectivității, acces echitabil la servicii de interes general.

Strategia a fost construită în cadrul unui proiect în valoare de 3 miliarde de lei, cofinanțat de Uniunea Europeană.

Conform comunicatului de presă publicat pe site-ul instituției, observaţiile şi propunerile privind proiectul de act normativ pot fi transmise pe adresa Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Str. Apolodor, nr. 17, sector 5, Bucureşti – Direcţia Generală Juridică şi Relaţia cu Parlamentul, la adresa de e-mail iulia.matei@mdrap.ro sau la numărul de fax 0372.114.569. Proiectul de lege poate fi consultat aici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.