Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Strategia lui Mihai Tudose e devoalată! De ce refuză premierul să desemneze un purtător de cuvânt

Inquam Photos / Octav Ganea
mihai tudose

Două luni de mandat, 10 şedinţe de guvern şi nicio declaraţie de presă oficială! Guvernul preferă să comunice doar la partid, la coaliţie sau la evenimente publice, nicidecum la Palatul Victoria.

Asta în ciuda multiplelor măsuri de interes public major. Aşa că, fiecare act normativ adoptat de Guvern a rămas fără explicaţii în faţa cetăţenilor. Unele dintre ele chiar controversate şi în dezacord cu programul de guvernare votat în Parlament.

REVOLUȚIONAR! Aplicația care îți permite să despistezi cancerul, cu un simplu selfie

Guvernul Tudose tace şi face. Asta ar spune mulţi dacă ar căuta răspunsuri la Palatul Victoria. Dar acestea nu există, deşi Executivul a aprobat numeroase măsuri de interes public.

Există totuşi un consilier de stat pe probleme de comunicare. Felix Rache a primit funcţia încă din prima zi a Guvernului Tudose.

Explicaţia este una destul de simplă. Social-democraţii au o strategie de comunicare bine pusă la punct, transmite Realitatea TV.

"Dragnea şi conducerea din Kiseleff să fie cei care dau tonul comunicării, tonul guvernarii, cei care transmit, cei care sancţionează Guvernul care este un secundar. e o nevoie politica de a aseza guvernarea cu PSD-ul in centru, nu cu Guvernul in centru”, spune Cristian Andrei, consultant politic.

Cu alte cuvinte, membrii guvernului preferă studiourile de televiziune sau declaraţiile pe fugă, nicidecum conferinţele de presă în care pot fi luaţi la întrebări. De altfel, chiar Liviu Dragnea le recomanda unor miniştri să participe la emisiuni televizate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.