Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Strategia militară a României și 'Prima Casă' urmează să fie discutate miercuri de Guvern

guvern dacian ciolos

Guvernul urmează să discute miercuri un proiect de hotărâre pentru aprobarea Strategiei militare a României, informează un comunicat Biroul de presă al Executivului.

În şedinţa de Guvern se va discuta şi un proiect de hotărâre privind aprobarea programului "Construcţia de locuinţe de serviciu".

Pe agenda şedinţei se mai află un proiect de hotărâre care vizează modificarea şi completarea anexei nr.1 la Hotărârea Guvernului nr. 717/2009 privind aprobarea normelor de implementare a programului "Prima casă".

Citește și: VERDICTUL crunt, dat de profesori universitari: 'Kovesi A PLAGIAT'

Guvernul va analiza, totodată, un proiect de ordonanţă de urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii energiei electrice şi a gazelor naturale (Legea 123/2012).

Membrii Cabinetului vor mai discuta un proiect de OUG care vizează modificarea articolului 890 din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii.

Guvernul ar urma să adopte şi un proiect de hotărâre privind reglementarea unor măsuri financiare temporare pentru stimularea gradului de absorbţie a fondurilor alocate pentru agricultură în cadrul schemelor de plăţi directe, a ajutoarelor excepţionale cu caracter temporar, a măsurilor de piaţă şi intervenţie în agricultură, a măsurii de informare şi promovare pentru produsele agricole pe piaţa internă şi în ţările terţe, a măsurii de promovare a vinurilor, care se finanţează din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA).

Un alt proiect de hotărâre supus aprobării Guvernului vizează participarea României la expoziţia internaţională 2017 "Energia viitorului", Astana, Kazahstan.

În cadrul reuniunii Guvernului urmează să mai fie aprobate numiri/eliberări de prefecţi şi/sau subprefecţi, anunță Agerpres.

Pe ordinea de zi, Executivul are şi un memorandum privind instituirea registrului unic al transparenţei intereselor (RUTI).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.