Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Strategie INCENDIARĂ - Cum vrea Cristi Borcea să scape de arest/Planul pus la cale cu avocații, dezvăluit de Gigi Becali

Inquam Photos/ Octav Ganea
Cristian Borcea

Ajuns din nou în spatele gratiilor după doar câteva luni de la eliberarea din detenție, omul de afaceri Cristi Borcea are un plan bine pus la punct pentru a petrece cât mai puțin timp în spatele gratiilor. Cristi Borcea a primit o nouă pedeapsă cu executare, de data aceasta în dosarul retrocedării plajelor. Strategia prin care Cristi Borcea vrea să scape de detenție a fost făcută publică de Gigi Becali.

"Borcea şi-a sunat deja avocaţii şi, împreună, au stabilit strategia: le-a cerut oamenilor care-l reprezintă în instanţă să afle cât mai repede câte luni de închisoare are de executat, apoi a gândit şi următoarea mutare. Astfel, când situaţia sa va deveni clară şi va şti cât timp are de petrecut în spatele gratiilor, pentru Borcea va urma o primă cerere de eliberare condiţionată. În Dosarul Transferurilor, Borcea a fost eliberat condiţionat pe 2 iulie 2018", relatează Pro Sport.

Citește și: Victor Ponta, BOMBĂ cu CEAS - Anunță suspendarea finanțării de la stat pentru partide: 'Bugetul pe 2019 e un fake' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.