Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Strategie incredibila a unui primar 'basist' de a eluda justitia/DOCUMENT

primar

Un primar cu greutate al regimului Basescu a incercat ani bun sa eludeze justitia. Strategia sa nu a functionat insa si judecatorii l-au condamnat definitiv la inchisoare pe Cristian Poteras, fost primar al sectorului 6.

Potrivit motivarii judecatorilor, Poteras ar fi incercat sa scape de urmarirea penala si sa isi puna la adapost averea ilicita divortand de sotia sa si lasandu-i acesteia o mare parte din avere.

Fostul primar al sectorului 6 al Capitalei Cristian Poteraș a fost condamnat definitiv vineri de magistrații Curții de Apel București la 8 ani închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu în formă calificată și continuată, într-un dosar privind retrocedarea ilegală a unor terenuri din București.

VEZI AICI MOTIVAREA CURŢII DE APEL BUCURESTI

Fostul primar al sectorului 6 al Capitalei Cristian Poteraș a fost condamnat definitiv vineri (22.05.2015) de magistrații Curții de Apel București la 8 ani închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu în formă calificată și continuată, într-un dosar privind retrocedarea ilegală a unor terenuri din București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.