Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stuart Bingham, anchetat din cauza pariurilor: Ce i se reproşează fostului campion mondial

http://www.stuartbingham.uk.com
Stuart Bingham

Fostul campion mondial la snooker Stuart Bingham este anchetat după ce a pariat pe alte meciuri de snooker, informează BBC, conform news.ro. Binghman a recunoscut acuzațiile, dar spune că nu a știut că încalcă regulile. „Nu știam că nu am voie să pariez pe meciurile altor jucători. Credeam că e vorba doar de meciurile mele și așa ceva nu am făcut. Nu am nimic de ascuns și am cooperat pe deplin cu investigatorii”, a declarat Bingham.

Federația Internațională de Biliard și Snooker (WPBSA) a confirmat că nu există nicio „manipulare sau corupție în acest caz”. Bingham a fost informat în decembrie că este investigat de către Nigel Mawer, președintele comisiei de disciplină a WPBSA.

Stuart Bingham, care a fost în România, a confirmat că a plasat pariuri pe alte meciuri, dar nu pe ale sale, subliniind că nu știa că a încălcat regulile WPBSA. Potrivit BBC, decizia în privința lui Bingham nu va fi luată mai devreme de 15 aprilie, când va avea loc Campionatul Mondial. Bingham, în vârstă de 40 de ani, a câștigat titlul mondial în 2015. În ianuarie, Alfie Burden a fost suspendat șase luni și amendat cu 5.000 de euro pentru că a pariat 25.000 de lire sterline pe meciuri de snooker, inclusiv ale lui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.