Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Studenții lui Tudorel Toader, critici VEHEMENTE, după raportul pentru revocarea lui Kovesi: ABERAȚII juridice

Inquam Photos/ Octav Ganea
Tudorel Toader

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, este atacat de unde se aștepta mai puțin. Studenții de la Facultatea de drept din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, acolo unde Tudorel Toader este rector, îl critică foarte dur pentru raportul prin care cere revocarea Laurei Codruța Kovesi, informează Digi 24.

Citește și: DOCUMENT - RAPORTUL prin care ministrul Justiției solicită REVOCAREA Laurei Codruța Kovesi

Silvian Man, reprezentantul studenţilor la Drept în Senat, UAIC Iaşi: O grămadă de aberaţii juridice. Ni s-a dat impresia, pentru moment, că domnul Toader nici nu a fost judecător la Curtea Constituţională vreodată. Avem oameni trimişi în judecată şi, practic, domnul Toader le-a luat apărarea prin poziţia de aseară şi pe partea cealaltă a susţinut că o mare parte din activitatea DNA în ceea ce priveşte arestările ar fi ilegală. Ori arestările nu le face propriu-zis procurorul. I-a ştirbit absolut toată calitatea profesională pe care o avea înainte, acest lucru l-a făcut aproape o persoană non grata în rândul studenţilor în ceea ce priveşte de a avea un model de profesor.

Mihai Scurtu, student la Facultatea de Drept UAIC Iaşi: În primul rând, este o decizie a unui om pus în funcţie politic şi eu, ca cetăţean al acestei ţări, am datoria să îl respect pentru că a ajuns, totuşi, printr-un vot, politc, deci asumat.

Sorin Scoruş, preşedinte al Consiliului Studenţesc la Drept: Acum, revocarea procurorului-şef ar da drum liber inculpaţilor sau suspecţilor în actualele dosare. Ştim foarte bine, domnul Călin Popescu Tăriceanu, cât şi domnul Dragnea, în calitate de suspect şi inculpat ar putea activa un om din interior care să ajungă la Direcţia Naţională Anticorupţie în funcţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.