Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sturzu, ecourile unui mandat ratat

tsd

Astazi, la congresul Tineretului Social Democrat, fostul presedinte, Mihai Sturzu, a lansat o serie de atacuri la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Discursul lui Mihai Sturzu vine pe fondul unor resentimente legate de faptul ca organizatiile TSD din teritoriu i-au retras sprijinul cu luni in urma din cauza faptului ca folosea TSD pentru ase promova nu pentru a promova el TSD.

Conform unor surse TSD, Mihai Sturzu a preferat sa conduca asociatia de tineret punand accent mai degraba de propria imagine, fara a pastra un contact real cu membrii din teritoriu.

Mai mult, un candidat pentru functia de presedinte TSD, a subliniat in timpul discursului sau de astazi ca atitudinea lui Mihai Sturzu este de neinteles, cata vreme partidul i-a acordat mereu lui Sturzu un sprijin neconditionat atunci cand a devenit deputat.

Dupa un mandat slab asociat lui Mihai Sturzu, TSD cauta in aceste momente schimbarea prin alegerea unui nou presediinte care sa relanseze relatia TSD cu societatea si cu structurile teritoriale de partid, in perspectiva alegerilor din 2016.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.