Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA joacă dur șiîndeamnă Marea Britanie să se ralieze presiunilor asupra Iranului

UE SUA

Marea Britanie trebuie să se solidarizeze cu Statele Unite, "cel mai apropiat aliat", şi să se retragă din Acordul nuclear semnat de marile puteri cu Iranul, a cerut ambasadorul american la Londra, Woody Johnson, recomandând Guvernului Theresa May să se ralieze presiunilor asupra Teheranului, scrie Mediafax.

Preşedintele Donald Trump a decis retragerea Statelor Unite din Acordul nuclear semnat cu Iranul în 2015. Uniunea Europeană, Rusia şi China susţin în continuare Tratatul atomic cu Iranul.

"America intensifică presiunile (asupra Iranului -n.red.) şi vrem ca Marea Britanie să fie de partea noastră. A venit vremea să trecem la acţiuni în legătură cu Acordul eşuat din anul 2015. Cerem Marii Britanii să folosească puterea diplomatică şi influenţa considerabilă pentru a ni se alătura în efortul global în sensul unui acord complet inedit. Împreună putem contribui să instaurarea păcii şi prosperităţii în Iran, aşa cum vrea întreaga lume", a afirmat Woody Johnson într-un articol de opinie publicat în cotidianul The Telegraph.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.