Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA: Joe Biden răspunde acuzaţiilor de comportament inadecvat faţă de o colegă democrată

Joe Biden

Fostul vicepreşedinte american Joe Biden a declarat că "niciodată" nu a crezut că s-a comportat inadecvat în campania electorală şi în viaţa publică, într-un comunicat dat publicităţii duminică, după publicarea unui articol în care era acuzat că a atins-o într-un mod nepotrivit pe o colegă democrată, relatează agerpres.

Vezi și: Lia Olguța Vasilescu, replică EXPLOZIVĂ pentru Ludovic Orban: Este PENIBIL pentru un președinte de partid!

Lucy Flores a scris un material de presă în care susţine că Biden s-a apropiat de ea din spate, i-a mirosit părul şi că a sărutat-o încet pe ceafă, în timpul unei manifestări de campanie. Ea a candidat pentru un post de guvernator adjunct al statului Nevada în 2014, iar Biden a sprijinit-o în campania electorală.

"În mulţii mei ani de campanie şi în viaţa publică am oferit nenumărate strângeri de mâini, îmbrăţişări, expresii de afecţiune, sprijin şi consolare. Şi nici măcar odată - niciodată - nu cred că m-am comportat inadecvat", a afirmat Biden într-un comunicat postat pe Twitter de purtătorul său de cuvânt.

Fostul vicepreşedinte al SUA a adăugat că "va asculta cu respect" orice afirmaţie potrivit căreia s-a comportat nepotrivit.

"S-ar putea să nu-mi amintesc acest momente la fel şi s-ar putea să fiu surprins de ce aud", a adăugat el.

Se anticipează ca Biden să anunţe că va participa la cursa pentru învestitura democrată în vederea alegerilor prezidenţiale din 2020. Lucy Flores a afirmat că chiar aceste discuţii despre potenţiala sa candidatură au făcut-o să vorbească despre acest incident.

Flores spune că nu sugerează că Biden a încălcat vreo lege dar menţionează că a simţit că este important să vorbească despre cum este să fii ţinta unui comportament "inadecvat flagrant" al, probabil, "unuia dintre cei mai puternici oameni din lume".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.