Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA raportează 382 de noi decese în ultimele 24 de ore, cel mai mic bilanţ zilnic din ultimele săptămâni

Twitter
coronavirus SUA

Statele Unite au înregistrat 382 de decese suplimentare în ultimele 24 de ore, cel mai mic bilanţ zilnic raportat în ultimele săptămâni, potrivit unei numărători anunţate duminică de Universitatea Johns Hopkins, informează AFP.

De la sfârşitul lunii mai, numărul deceselor zilnice a depăşit arareori pragul de 1.000 în Statele Unite, ţara cel mai grav afectată de pandemia de COVID-19, cu un total de 115.729 de victime, potrivit bilanţului de duminică, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Primul sondaj în București după Starea de urgență. PNL și PSD sunt umăr la umăr. Joc tare la Primăria Generală (CURS)

Statele Unite înregistrează şi cel mai mare număr de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 (2.093.335 la ora 00:30 GMT).

Această ţară, care raportase 735 de decese suplimentare sâmbătă, continuă însă să înregistreze aproximativ 20.000 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus în fiecare zi şi nu reuşeşte să coboare de pe acest platou care reprezintă curba de evoluţie a epidemiei, în contextul în care alte state americane au preluat ştafeta infectărilor de la cele situate pe coasta estică.

Citește și: VIDEO Un medic EXPLICĂ cum sunt OBLIGAȚI medicii să facă FALS în acte privind morții de coronavirus

Primul val nu a fost complet depăşit deocamdată, iar epidemia s-a deplasat de la New York şi Nord-Est spre o bandă largă a teritoriului american ce grupează sudul şi vestul ţării, atenţia specialiştilor îndreptându-se de acum spre spitalele din state precum Arizona, Texas şi Florida.

Administraţia preşedintelui american Donald Trump a prevenit însă că orice nouă închidere a economiei este exclusă în cazul apariţiei unui al doilea val al epidemiei de COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.