Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA sunt în plin SCANDAL ce poate EXPLODA: Anunțul făcut de Casa Albă și care vizează Rusia

CNN
Obama

Casa Albă şi-a manifestat luni sprijinul pentru ancheta parlamentară solicitată de mai mulţi membri ai Congresului Statelor Unite pentru a stabili dacă Rusia a influenţat campania prezidenţială desfăşurând o serie de atacuri cibernetice, scrie AFP.

"De mult timp ne-am manifestat sprijinul în legătură cu principiul examinării acestei chestiuni de către Congres", a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Josh Earnest, adăugând că o astfel de anchetă, pentru a stabili dacă Rusia a intervenit pentru a favoriza alegerea lui Donald Trump, este "cu siguranţă justificată".

Citește și: SCANDAL SEXUAL la Universitatea de Medicină: Un profesor s-a DEZBRĂCAT în fața studenților! Reacția ȘOCANTĂ a studentelor / VIDEO

"Nu trebuie autorizaţie pentru documente clasificate ca să înţelegi cine a profitat de atacurile cibernetice ale Rusiei", a subliniat Josh Earnest.

Administraţia de la Washington a acuzat direct Rusia la începutul lunii octombrie că încearcă să influenţeze procesul electoral american prin piratarea conturilor de mesagerie electronică ale unor personalităţi şi instituţii din SUA. Unii senatori membri ai Partidului Democrat i-au cerut lui Obama să facă publice detaliile acestui caz.

Citește și: De ce GEM femeile când fac SEX? Nu are legătură cu plăcere

Acuzaţiile au fost negate de Moscova, iar câştigătorul scrutinului prezidenţial, republicanul Donald Trump, a declarat că nu crede în teoria ce sugerează că Rusia ar fi intervenit astfel pentru a o slăbi pe contracandidata sa, democrata Hillary Clinton.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.