Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Subofiţerul ISU Cluj, mort în locuinţa sa, se spânzurase: Poliţiştii au deschis dosar pentru ucidere din culpă

spanzurat streang

Subofiţerul ISU Cluj găsit decedat, vineri, în locuinţa sa, se spânzurase într-o anexă a gospodăriei, iar poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), potrivit Agerpres.

"La data de 17 martie a.c., în jurul orei 14.20, Poliţia municipiului Turda a fost sesizată despre faptul că un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Călăraşi, a decedat, ca urmare a spânzurării, într-o anexă a gospodăriei. O echipă operativă s-a deplasat la faţa locului în vederea demarării cercetărilor şi stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul acestuia.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă", precizează informarea transmisă de IPJ Cluj.

Iniţial, ISU Cluj a anunţat moartea subofiţerului şi faptul că manevrele de resuscitare n-au dat rezultate

"Un echipaj al serviciului de ambulanţă judeţean a fost solicitat astăzi, în jurul orei 14.20, pentru a acorda asistenţă medicală de urgenţă unui subofiţer operativ din cadrul Detaşamentului de Pompieri Turda, ce se afla în timpul liber acasă.

Bărbatul a fost găsit fără semnale vitale, iar echipajul medical a început, imediat după sosirea la locul solicitării, manevrele de resuscitare. Din păcate, acestea nu au readus semnalele vitale ale colegului nostru", se menţionaa în informarea ISU Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.