Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Succes al CNMR: Directorul General al Societății Naționale a Apelor Minerale a fost demis

luju.ro
Alexandru Cumpanasu

Succes fără precedent pentru Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României. Directorul General al Societății Naționale a Apelor Minerale (SNAM) a fost demis ca urmare a demersurilor făcute de coaliţie.

"În repetate rânduri, CNMR a solicitat reprezentanților Ministerului Economiei demiterea Directorului General al Societății Naționale a Apelor Minerale (SNAM). Fostul director al Administrației Cimitirelor, lipsit de cunoștințe și expertiză în domeniul resurselor minerale, a codus SNAM în anonimat și asigurarea unui management "personal" eliminând aproape integral orice specialist cu experiență în resurse minerale din cadrul instituției. Consiliul de Administrație a ținut în sfârșit cont și de solicitarea CNMR, dar și de multiplele deficiențe evidente și a dispus înlocuirea acestuia.

"Vom continua BĂTĂLIA pentru România. Nu este ușor. Dincolo de "poveștile" politicienilor aflați de fapt în cârdășie și complicitate unii cu alții indiferent de culoarea politică, CNMR se va bate CU ORICE PREȚ pentru ROMÂNIA. O nouă victorie este demiterea șefului SNAM asupra căruia CNMR a atras atenția cu privire la lipsa totală de expertiză și management în domeniu și am solicitat demiterea acestuia. Este una din multele bătălii pe care le-am început. În perioada următoare vom dezvălui românilor: funcționari și politicieni corupți, incompetenți, iresponsabili precum și hărți relaționale transpartinice", a declarat președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu", a informat CNMR.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.