Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Succesul Iohannis, exportat in ... Somalia

somalia

Succescul lui Klaus Iohannis de la alegerile prezidentiale i-a surprins pe multi. Dupa castigarea acestora, parte a succesului sau a fost atribuit echipei de consilieri care s-au ocupat de campania online. Acestia au ales sa valorifice laurii victoriei, si la nici o luna de la incheierea campaniei Radu Negulescu, anunţa ca a pus pe picioare o firmă prin care să replice succesul din România şi peste hotare.

People&People este compania pe care Negulescu a infiintat-o alături de Ioan Dan Niculescu şi Vlad Tăuşance si care va coordona acum campania prezidenţială a primei femei care candidează la preşedinţia Somaliei, Fadumo Dayib.

”În Somalia facem un proiect de consultanţă pe două paliere: lobby pentru schimbarea legii electorale (acum este o structură tribală, care controlează actul politic), fiind o cerinţă a ONU ca statul să ajungă la ”omul şi votul” şi alegerile prezidenţiale din septembrie 2016 - clientul nostru este candidat la prezidenţiale şi îi coordonăm atât zona de online, dar şi cea de publicy. Vom participa la scrierea programului politic, dar nu vom participa la campanie la faţa locului”, a explica Radu Negulescu pentru businessmagazin.ro

Acesta nu a fost încă în Somalia, dar va trebui să meargă acolo anul viitor. Proiectul a fost preluat de People&People de la începutul anului, insa primele trei luni au fost dedicate studiului pieţei, ”deoarece oamenii de acolo au o cu totul altă gândire, apreciază cu totul alte lucruri, de la cromatică până la lingvistică”.

Somalia este o piaţă foarte interesantă, apreciază Radu Negulescu: ”De fapt, Africa este o piaţă foarte interesantă, cu extrem de mult potenţial. Vizăm multe activităţi acolo, mai ales în estul Africii. Pentru început, prototipăm nişte modele în România pe IT şi infrastructură IT, deoarece este o zonă unde putem dezvolta proiecte de la zero”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.