Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suceava: Migranţi din Siria depistaţi de poliţişti în zona Siret şi predaţi Centrului de Azil Rădăuţi

Politia de Frontiera
politia frontiera

Doi migranţi din Siria au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră suceveni şi predaţi Centrului Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţi de Azil din Rădăuţi.

Potrivit STPF Suceava, poliţiştii de frontieră suceveni au depistat doi cetăţeni sirieni care nu-şi justificau prezenţa în zona de frontieră, ulterior fiind predaţi Centrului Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţi de Azil Rădăuţi.

Sursa a precizat că, joi, la ora 14:00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Siret au depistat şi reţinut în zona de responsabilitate, pe direcţia localităţii Siret, doi cetăţeni de origine afro-asiatică.

Deoarece nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră, colegii noştri au luat măsura conducerii acestora la sediul Poliţiei de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că cei doi bărbaţi sunt cetăţeni sirieni, în vârstă de 24, respectiv 26 de ani.

Persoanele în cauză au fost predate Centrului Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţi de Azil Rădăuţi, urmând ca la finalul cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.