Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sud-africanul Pollard a fost confirmat ca titular pentru meciul cu Tonga

rugby.ro
rugby

Mijlocaşul la deschidere Handre Pollard, chemat acum zece zile de Africa de Sud la Cupa Mondială de rugby din Franţa, a fost confirmat ca titular pentru meciul cu Tonga, ultimul al campioanei mondiale en titre în Grupa B, din care face parte şi România, duminică, la Marsilia, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Pollard, marele artizan al Springboks în finala cu Anglia de la CM 2019 (32-12), când a marcat 22 de puncte, nu a fost iniţial convocat din cauza unei accidentări la gambă.

Uvertura de 29 ani a revenit pe teren pe 15 septembrie la echipa sa de club Leicester şi a fost chemat apoi la selecţionata sa după accidentarea talonerului Malcolm Marx.

În meciurile cu Scoţia (18-3) şi Irlanda (8-13), Africa de Sud a irosit cu uşurinţă câteva transformări şi lovituri de penalitate din poziţii favorabile prin Manie Libbok şi Faf de Klerk, astfel că revenirea lui Pollard poate surmonta aceste slăbiciuni.

Africa de Sud, aflată locul doi în clasamentul grupei după Irlanda, a anunţat componenţa echipei pentru meciul cu Tonga din 1 octombrie: 15. Willie le Roux, 14. Grant Williams, 13. Canan Moodie, 12. Andre Esterhuizen, 11. Makazole Mapimpi, 10. Handre Pollard, 9. Cobus Reinach, 8. Jasper Wiese, 7. Duane Vermeulen, 6. Siya Kolisi (căpitan), 5. Marvin Orie, 4. Eben Etzebeth, 3. Vincent Koch, 2. Deon Fourie, 1. Ox Nche.

Rezerve: 16. Marco van Staden, 17. Steven Kitshoff, 18. Trevor Nyakane, 19. Franco Mostert, 20. Kwagga Smith, 21. Jaden Hendrikse, 22. Jesse Kriel, 23. Manie Libbok.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.