Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suma uriașă câștigată de un român din Spania la loteria de Anul Nou: 'Pot să plec liniștit în România' / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
loto numere noroc loterie

Un rezident român al orașului Viveiro, din Spania, a câștigat o sumă mare de bani la loteria de Anul Nou, cu un bilet câștigat la un bar local, numit Luar.

Fericitul câștigător, numit doar cu inițiale, M.T.P., muncitor în construcții, nu a stat pe gânduri după ce a aflat marea veste și s-a întors la local pentru a sărbători. Despre premiul de 200.000 de euro, românul a declarat că îl va folosi pentru a-și acoperi cheltuielile curente și pentru a-și permite câteva plăceri, scrie La Voz de Galicia.

Potrivit cotidianului spaniol, biletul românului a avut singura combinație câștigătoare vândută la bar, ceea ce i-a adus satisfacție și patronului localului, Jacobo Basanta Labayén.

Acesta a menționat că este întotdeauna o bucurie să ofere astfel de premii clienților, și se arată încântat de faptul că norocul i-a ajutat pe acești câștigători să își îndeplinească anumite vise sau să facă față cu mai multă ușurință anumitor aspecte financiare ale vieții lor.

Românul fericit a apărut la barul Luar duminică, în jurul orei 13:30, la o oră după ce a fost anunțat câștigătorul loteriei de Anul Nou.

Într-o atmosferă de petrecere, M.T.P. a menționat că planificase să meargă în România în martie și că acum va face acest lucru cu mult mai multă ușurință financiară.

Biletul câștigător, în valoare de 200.000 de euro, a fost vândut printr-o mașină automată la barul Luar din Viveiro.

Este demn de menționat că norocul nu a bătut doar la ușa acestui bar, ci și în alte localități din regiune. În Vegadeo, un alt bilet câștigător a fost achiziționat tot de la o mașină automată, de data aceasta într-un local numit Asturias.

Loteria de Anul Nou a adus bucurie și surprize în numeroase localități, cu premii în bani care au fost distribuite generos în comunitățile respective.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.