Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sume mari de bani au fost descoperite de către procurorii moldoveni în cadrul perchezițiilor în dosarul 'finanțării ilegale a lui Șor' (video)

www.jurnalistii.ro
proteste Chișinău

Centrul Național Anticorupție de la Chișinău, sub conducerea Procuraturii Anticorupție, a finalizat procesul de examinare a banilor depistați și ridicați în cadrul perchezițiilor efectuate la 9 martie 2023, în cauza penală privind finanțarea ilegală a Partidului Politic Șor. În rezultatul examinării, a fost constatat că suma finală este de 4.560.719 lei moldovenești (1.140.179 lei).

Iată sumele totale după examinare:
- 3 269 500 lei moldovenești (817.375 lei)
- 64 490 euro
- 500 dolari
În continuare va fi adoptată o hotărâre în acord cu prevederile Codului de procedură penală, în vederea asigurării păstrării banilor ridicați de către instituția abilitată.

 

 

Peste 80 de tineri din municipiul Chișinău și raioane ale Republicii Moldova ar fi fost transportați organizat de Partidul ”ȘOR” într-un ”sejur” de trei zile în stațiunea Belek din Turcia. Potrivit surselor Deschide.MD din cadrul IGPF, o parte dintre ei ar fi fost la instructaj pentru provocarea dezordinilor în masă în timpul protestelor, fiind antrenați să rupă cordoanele polițienești și să arunce fumigene. Alții urmau să se întoarcă R. Moldova cu bani pentru a finanța protestele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.