Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Suntem decepţionaţi, chiar dacă Anglia a fost foarte puternică', a spus selecţionerul Belgiei

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Domenico Tedesco, selecţionerul echipei de fotbal a Belgiei, una dintre adversarele României la EURO 2024, s-a declarat, marţi seară, "decepţionat" de faptul că a lăsat să-i scape victoria în meciul amical cu Anglia (2-2), recunoscând în acelaşi timp calitatatea adversarului, informează AFP, potrivit Agerpres.

"Suntem decepţionaţi pentru că rămâneau cinci secunde de jucat, puteam câştiga aici pe Wembley, ar fi fost ceva special şi fantastic", a declarat antrenorul italo-german al Belgiei la conferinţa de presă.

"Dacă ne uităm la meci în ansamblu, Anglia a fost cu adevărat puternică, şi-a creat multe ocazii, de la început am simţit că voiau să câştige acest meci de acasă. Rezultatul este OK", a adăugat Tedesco.

"Primele 15 minute, ei au fost un pic surprinşi. Ne-am creat mai multe ocazii pe contraatac. Dar în repriza secundă ei au controlat mai bine jocul, au presat, şi nu este deloc uşor să pui presiune pe o astfel de echipă timp de 90 de minute, mai ales aici", a conchis selecţionerul.

a rândul său, fundaşul belgian Jan Vertonghen a declarat că "a fost un meci deschis din primul minut cu acea mare ocazie pentru (Ivan) Toney. Au fost două echipe care au vrut să joace fotbal şi să atace".

Belgia a remizat în deplasare cu Anglia, 2-2, după ce a condus de două ori. Youri Tielemans a marcat ambele goluri ale ''diavolilor roşii'' (11, 36). Ivan Toney a marcat primul său gol pentru naţionala Angliei (17 - penalty), iar Jude Bellingham (90+5) a salvat onoarea echipei antrenate de Gareth Southgate, vicecampioana europeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.