Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suntem un pic în urmă cu pregătirea fizică, dar sunt mulţumit de jucători, spune Dario Bonetti de la Dinamo

gsp.ro
Dario Bonetti

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Dario Bonetti a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi sunt în urmă cu pregătirea fizică, dar în principiu este mulţumit de felul în care lucrează la antrenamente, potrivit Agerpres.

"Antrenamentele trebui să le facem oricum, indiferent de căldura de afară. Noi ne concentrăm de fiecare dată să lucrăm, pentru că ştim că suntem un pic în urmă cu pregătirea fizică, dar sper ca băieţii să îşi revină.

Sunt foarte mulţumit de munca pe care o depun, am un grup foarte bun. Cu experienţa pe care o am mie nu îmi este teamă să lucrez cu jucătorii tineri, pentru că ei îţi pot face şi surprize pozitive, nu doar negative.

Avem un grup de tineri de calitate, chiar dacă nu au mare experienţă. Dar ei cresc şi sunt încrezător în forţele lor. Noi trebuie să facem tot ce ţine de noi în teren, iar clubul să rezolve problemele financiare", a declarat Bonetti.

Tehnicianul italian a afirmat că Paul Anton este un jucător foarte important pentru echipa sa şi că este normal ca pentru fotbaliştii valoroşi clubul să primească oferte de transfer.

Citește și: Stârnit de JUDECĂTORII ICCJ, fostul ministru Berceanu a dat `BOMBA`:`Bechtel...

"Anton este un jucător important pentru Dinamo şi pentru naţională, un băiat serios şi profesionist. A demonstrat şi anul trecut când a ajutat echipa să se salveze.

Din păcate pentru noi a fost accidentat. munceşte mult şi se sacrifică pentru a putea reveni pe teren. Clubul decide dacă el va pleca sau nu, împreună cu jucătorul.

Oferte bune vor exista mereu pentru jucători valoroşi şi asta este o chestie pozitivă. În acest moment, jucătorii de la Dinamo dau totul pentru a fi bine şi eu le mulţumesc pentru asta. Ricardo Grigore venit astăzi la Săftica, este dezamăgit faţă de ceea ce s-a întâmplat la Jocurile Olimpice, dar vrea să joace în următoarea partidă. Totul e posibil, se antrenează cu noi", a mai spus Bonetti.

El nu consideră că fotbalul românesc a ajuns la un nivel scăzut, punând eliminările din Europa Conference League pe seama unui moment negativ: "Despre eliminarea echipelor româneşti din Conference League, nu pot să spun că fotbalul românesc a ajuns jos, fotbalul trece prin momente pozitive şi negative. Am văzut meciurile. Craiova e o echipă mare, dar dacă nu dai gol atunci când ai o ocazie nu poţi câştiga. Când ai ocazia trebuie să marchezi".

Echipa de fotbal Dinamo va întâlni luni, pe teren propriu, de la ora 21:30, formaţia Academica Clinceni, într-un meci din cadrul etapei a 2-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.