Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Super Bowl-ul 2022 a înregistrat un nou record de vânzare a gustărilor şi băuturilor în interiorul stadionului SoFi din Inglewood

Super Bowl

Super Bowl-ul 2022, câştigat duminică de Los Angeles Rams în faţa formaţiei Cincinnati Bengals (23-20), a înregistrat un nou record de vânzare a gustărilor şi băuturilor în interiorul stadionului SoFi din Inglewood, conform datelor companiei Legends, asociată cu Liga profesionistă de fotbal american (NFL), transmite EFE, citat de Agerpres.

Arena SoFi are o capacitate de 70.240 de locuri şi cheltuiala medie de persoană pentru gustări şi produse alimentare s-a ridicat la 167,37 dolari, cea mai mare din istoria Super Bowl-ului.

Este o creştere de 14% faţă de recordul anterior, din Super Bowl-ul 2016, găzduit de Levi's Stadium din Santa Clara, unde Denver Broncos a învins-o pe Carolina Panthers.

Legends este o companie care a colaborat cu NFL pentru a desfăşura vânzări cu amănuntul la meciurile din campionat şi alte evenimente NFL, cum ar fi Pro Bowl şi Draft.

În săptămâna din ziua jocului (5-13 februarie), Legends a raportat venituri de peste 18 milioane de dolari generate din activităţile legate de NFL, inclusiv vânzări de la SoFi Stadium, NFL Shop şi magazine suplimentare Super Bowl.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.