Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Supercupa Europei se va juca la Belfast, pe Windsor Park

UEFA
supercupa europei

Supercupa Europei la fotbal, dintre Chelsea (Anglia), câştigătoarea Ligii Campionilor, şi Villarreal (Spania), câştigătoarea Europa League, va avea loc pe 11 august la Belfast (Irlanda de Nord), pe Windsor Park, scrie BBC.

Conform sursei, UEFA a dorit iniţial ca meciul să se dispute la Istanbul, ca o compensaţie pentru Turcia după mutarea finalei Ligii Campionilor la Porto, însă în final oficialii UEFA au ales Belfast.

"Suntem încântaţi că UEFA a confirmat că jocul se va disputa la Belfast. Am avut un contact permanent cu partenerii noştri de la UEFA în această privinţă", a declarat preşedintele Federaţiei irlandeze de fotbal, Patrick Nelson.

El a precizat ca detaliile privind desfăşurarea partidei şi numărul de spectatori ce va fi acceptat pe Windsor Park se vor discuta în perioada următoare.

Aşa cum se ştie, Chelsea învins cu 1-0 pe Manchester City în finala Ligii Campionilor, la Porto, în timp ce Villarreal a cucerit trofeul Europa League după ce a învins-o pe Manchester United, la loviturile de departajare, cu 11-10, în finala de la Gdansk (Polonia), în care scorul a fost egal, 1-1, după cele 90 de minute regulamentare şi după prelungiri.

Windsor Park, stadionul pe care echipa Linfield FC şi naţionala Irlandei de Nord dispută partidele de acasă, are o capacitate de 18.500 locuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.