Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Superioritatea Simonei Halep evidenţiată şi de statistici: Doar trei greşeli neforţate în finală

Wimbledon
Simona Halep wimbledon

Numai trei greşeli neforţare a comis Simona Halep în finala jucată, sâmbătă, la Wimbledon, cu Serena Williams şi câştigată după 6-2, 6-2, în 55 de minute.

Vezi și: Sociologul Barbu Mateescu profețește o mare SURPRIZĂ la prezidențiale: fiori reci pentru Klaus Iohannis

În acelaşi timp, Halep a trimis 13 lovituri direct câştigătoare. Serena Williams a avut mai multe lovituri câştigătoare, 17, dar a comis şi 26 de greşeli neforţate, relatează news.ro

Serviciul Simonei Halep a fost la cele mai înalte cote din cariera ei: 76 la sută reuşită a primului, nicio dublă greşeală (68 pentru rivală). Dintre acestea, a convertit în puncte 83 la sută (59 la sută Williams). Şi serviciul al doilea a fost rezonabil, cu 45 la sută puncte făcute cu el (47 la sută, Williams). Tot ca o dovadă a serviciului excelent al româncei este şi faptul că a avut de salvat doar o minge de break.

Jocul bun al Simonei Halep împotriva venirilor la fileu ale Serenei au făcut ca aceasta din urmă să convertească numai patru din 11 asemenea ocazii.

Halep a câştigat în total 55 de puncte, iar americanca numai 38. Românca a alergat 387 de metri, Williams numai 340 de metri.

Simona Halep, locul 7 WTA, a câştigat turneulul de la Wimbledon, al doilea grand slam din carieră, după ce a învins-o, sâmbătă, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.