Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Superman vs Batman, pe primul loc în topul încasărilor la două săptămâni după lansare

variety.com
batman superman

Filmul în care se confruntă doi dintre cei mai îndrăgiţi supereroi de benzi desenate, Superman şi Batman, se menţine pe primul loc în topul încasărilor la două săptămâni după lansarea în cinematografe, în pofida criticii nefavorabile, reuşind să adune 52,38 de milioane de dolari, transmite AFP, citată de Agerpres

"Batman v Superman: Dawn of Justice", un film în regia lui Zack Snyder, cu Henry Cavill în costumul lui Superman şi respectiv cu Ben Affleck în rolul omului-liliac a adunat cu 70% mai puţine încasări decât în prima săptămână de la lansare. În total, în cele două săptămâni de la lansare acest film a strâns 261,46 milioane de dolari. 

Animaţia "Zootopia", a studiourilor Disney, continuă să ocupe locul doi, cu încasări de 20 de milioane de dolari. Aventurile iepuroaicei poliţiste Judy Hopps, care lucrează într-un oraş populat numai de animale, au reuşit să adune de la lansarea din urmă cu 5 săptămâni suma de 275,94 de milioane de dolari. 

Comedia "My Big Fat Greek Wedding 2", în regia lui Kirk Jones, s-a menţinut pe locul trei în clasament cu încasări de 11,1 milioane de dolari. 

Poziţia a patra este ocupată de producţia 'God's not Dead 2', în regia lui Harold Cronk, cu încasări de 8,1 milioane de dolari. Filmul vorbeşte despre o profesoară de istorie de la un liceu care, în cadrul unei ore de curs, îl compară pe Iisus cu Martin Luther King şi apoi ajunge în faţa instanţei într-un proces în care este acuzată că ar face propagandă religioasă în şcoală. 

Drama 'Miracles from Heaven', cu Jennifer Garner şi Queen Latifah în rolurile principale, a coborât până pe locul 5, cu încasări de 7,55 milioane de dolari în cea de-a treia săptămână de la lansare. Acest film a adunat până acum 46,82 milioane de dolari. 

"Divergent 3: Allegiant", film SF şi de aventuri cu Shailene Woodley şi Jeff Daniels, ocupă poziţia a şasea cu încasări de 5,72 milioane de dolari, în timp ce poziţia a şaptea este ocupată de filmul "10 Cloverfield Lane', cu Mary Elisabeth Winstead şi John Goodman, cu încasări de 4,75 milioane de dolari. 

Ultimele trei poziţii ale topului din această săptămână sunt ocupate de filmele "Meet the Black's'", cu încasări de 4,1 milioane de dolari, "Eye in the Sky", cu 4,05 milioane de dolari şi respectiv "Deadpool", cu 3,5 milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.