Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suporterul care a băgat în comă un un jandarm la meciul 'U' Cluj – FC Hermannstadt a fost arestat preventiv

jandarm lovit

Bărbatul acuzat că a lovit un jandarm cu un scaun în cap la meciul de fotbal „U” Cluj – FC Hermannstadt a fost arestat preventiv, marți, pentru 30 de zile, potrivit unei decizii a Tribunalului Cluj, transmite MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Cluj, Simona Trestian, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul este acuzat de ultraj sub forma tentativei de omor.

„Bărbatul care a agresat un jandarm a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Cluj pentru ultraj sub forma tentativei de omor”, a spus Trestian.

Directorul medical al Spitalului Militar Cluj-Napoca, Simona Costin, a declarat la rândul său că jandarmul lovit cu scaunul în cap se află în monitorizare, evoluția sa fiind staționar-favorabilă.

Citește și: Opoziția dă foc Guvernului PSD-ALDE! Dovada că Executivul pregătește concedieri și tăieri de salarii

„Vom vedea dacă se mai impune efectuarea unui RMN. Deocamdată rămâne internat”, a spus Costin.

Potrivit polițiștilor clujeni, suspectul a fost identificat luni, fiind vorba de un bărbat de 27 de ani, din Floreşti (judeţul Cluj).

Incidentele violente s-au produs la finalul meciului de baraj pentru Liga 1 dintre „U” Cluj şi Hermannstadt, scor 0-2.

În minutul 90+2 al meciului, un suporter al echipei „U” Cluj a pătruns pe teren dinspre Peluza 2 către Peluza 1 şi când a ajuns pe pista de alergare, în dreptul Peluzei 1, alţi aproximativ 15 fani ai gazdelor au ajuns în zona respectivă printr-o uşă aflată în gard.

itește și: Eugen Teodorovici reacționează după publicarea unui document bombă: Nu există reduceri de personal. Avem bani suficienți .

S-a intervenit pentru a-i trimite înapoi în tribună, s-a dat cu gaze lacrimogene, moment în care, unul dintre scaunele aruncate din tribună l-a lovit pe jandarm în cap, acesta căzând l-a pământ. A primit primele îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe. Meciul a fost reluat în minutul 90+5 şi încheiat în 90+7, însă incidentele au continuat la peluza respectivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.