Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Supușii lui Gregorian Bivolaru s-au dus la Costinești, în spirală: 4.000 de femei și bărbați meditează la malul mării

misa yoga

4.000 de yoghini din țară și străinătate au fost prezenți la meditația în spirală de la Costinești, considerată un eveniment excepțional de vindecare. Astăzi, de la ora 16.00, MISA anunță un nou eveniment de vindecare la malul mării, accesul fiind gratuit, scrie Mediafax.

Meditația în spirală yang cu ocazia momentului de hiatus s-a desfășurat în data de 27 august între orele 23:30 – 00:45 și a reunit peste 4.000 de practicanți yoga din țară și din străinătate.

"Termenul hiatus provine din latină și înseamnă lipsă, gol, întrerupere, pauză, oprire. Momentele de hiatus sunt expresia Legii oculte a numărului 7 - cunoscută de marii inițiați și revelată pentru prima dată de Pitagora - care afirmă că desfășurarea în timp a fiecărui fenomen sau proces prezintă anumite faze distincte, iar în cadrul acestor faze la un moment dat apare o stare de încetinire sau chiar de stagnare, moment în care respectivul proces poate fi stopat, sau dimpotrivă, poate fi re-impulsionat cu anumite energii care provin din afara sa", se arată într-un comunicat MISA.

Citește și: MEGA-PROIECTUL propus de Răzvan Cuc: Va costa 1,2 miliarde de lei

"Pe lângă efectele în plan spiritual, momentele de hiatus sunt favorabile începerii unor proiecte noi sau luării unor decizii importante de viață, care vor fi susținute din plin de energia colosală care se manifestă atunci. Pe lângă efectele resimțite la nivel personal de fiecare participant, realizarea unor meditații la unison de către un mare număr de oameni în astfel de momente favorabile influențează în bine întreaga ambianța planetară printr-un aport considerabil de energie benefică, permițând depășirea cu bine a acestei perioade de încercări majore pe care o traversează omenirea", mai transmite sursa citată.

Duminică, între orele 16:00 – 20:00, se va desfășura un nou eveniment la malul mării. Participarea este una gratuită, anunță organizatorii și se desfășoară în luna septembrie, începând din anul 2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.