Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surorile Williams şi Sofia Kenin renunţă la turneul de tenis pe zgură de la Cincinnati

www.cbsnews.com
Serena și Venus Williams

Americancele Serena şi Venus Williams au renunţat, marţi, la turneul de tenis pe zgură de la Cincinnati, completând alături de compatrioata lor Sofia Kenin lista favoriţilor nu participă la această etapă de pregătire înaintea US Open, informează AFP.

Serena Williams, dublă învingătoare la Cincinnati, a explicat că accidentarea de la piciorul drept apărută la Wimbledon luna trecută îi pune probleme în continuare, potrivit agerpres.ro.

"Din păcate, nu voi juca la Western & Southern Open săptămâna viitoare, întrucât sunt în convalescenţă după accidentarea de la picior. Toţi fanii mei de la Cincinnati, pe care abia aştept să-i văd în fiecare vară, îmi vor lipsi. Sper să revin curând", a explicat Serena.

Motivele retragerii lui Venus Williams nu au fost însă precizate, în timp ce Kenin a motivat o accidentare la picior, dar speră să joace la US Open peste o lună.

"Cred că am nevoie de o altă săptămână de convalescenţă", a explicat Kenin.

Cele trei jucătoare se alătură elveţianului Roger Federer şi sârbului Novak Djokovic pe lista abandonurilor la Cincinnati.

Federer, de şapte ori învingător în Ohio, a renunţat la turneu din cauza unei accidentări la genunchi, care l-a privat de Jocurile Olimpice.

La rândul său, Djokovic a explicat, luni, pe reţelele de socializare că are nevoie de recuperare după Jocurile de la Tokyo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.