Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRINZĂTOR Cât de bogată este fosta șefă DIICOT, Alina Bica

alina bica

Fostul procuror-șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Alina Bica, a stârnit numeroase controverse după ce a ajuns de cealaltă parte a justiției, fiind anchetată pentru abuz în serviciu, dar și pentru fapte de corupție.

Vești PROASTE pentru cupluri: S-a propus interzicerea căsătoriilor la Poarta Sărutului

Însă, dacă ne uităm în treacăt peste averea Alinei Bica, suntem tentați să spunem că nu este foarte înstărită, având în vedere că declarația de avere nu este una stufoasă. Potrivit ultimei declaraţii de avere, Alina Bica deține un teren, un apartament, o maşină, bijuterii, dar şi patru credite bancare.

Matiz din 2008, scos la licitaţie de ANAF. Preţul de pornire i-a lăsat pe toţi mască

Alina Bica deţine din 2005, împreună cu soţul său, un teren agricol în comuna Clinceni, cu o suprafaţă de 1.600 de metri pătraţi, iar din 2010 – un apartament în Bucureşti, cu o suprafaţă de 53 de metri pătraţi, potrivit declaraţiei de avere depusă în 2014. Ambele au fost obţinute prin contract de vânzare-cumpărare. În 2012, Bica a cumpărat un autoturism marca Audi, fabricat în 2010.

Alina Bica deţine bijuterii de damă de 9.000 de euro. Familia Bica nu deţine, potrivit ultimei declaraţii de avere, conturi, depozite bancare, fonduri de investiţii, plasamente, investiţii directe sau împrumuturi acordare a căror valoare de piaţă însumată să depăşească 5.000 de euro. În schimb, Bica are patru credite contractate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.