Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză: Cine l-a turnat pe Sebastian Ghiță la DNA

ghita

Iulian Tănase, finul lui Iulian Bădescu, este cel de la care a plecat acest nou dosar penal care îl priveşte direct pe deputatul Sebastian Ghiţă. În luna mai a acestui an, Tănase a făcut un denunţ în faţa procurorilor în care explica modalitatea frauduloasă prin care Bădescu a intrat în posesia vilei din cartierul Albert. La mijloc, scria Tănase, a fost vorba despre o tranzacţie fictivă între Asesoft şi una dintre societăţile controlate de fostul primar al Ploieştiului.

Citește și: STENOGRAME incendiare cu Marian Vanghelie: Cum intervenea la Klaus Iohannis și judecători

Denunțul lui Tănase

„În anul 2013, Bădescu Iulian a primit de la S.C. ASESOFT INTERNATIONAL SA Ploieşti despre care este de notorietate că este coordonată de către deputatul Ghiţă Sebastian un imobil situat în Cartierul Albert al municipiului Ploieşti cu destinaţia casă de locuit.

Citește și: Surpriza DNA: Victor Ponta, Liviu Dragnea și Sorin Oprescu apar în dosarul lui Marian Vanghelie

Bădescu Iulian a fost cel care a hotărât ca imobilul respectiv să facă obiectul unei promisiuni de vânzare cumpărare încheiat între S.C. BIPRESS SRL Plopeni ca promitent cumpărător şi S.C. ASESOFT INTERNATIONAL SA Ploieşti – proprietar al imobilului. La puţin timp după ce am semnat în calitate de administrator al S.C. BIPRESS SRL Plopeni promisiunea bilaterală de vânzare cumpărare pentru imobilul respectiv, Bădescu Iulian mi-a spus că trebuie să încheiem un contract prin care firma Bipress cesiona marca Drumul Vinului către S.C. SUNSMART INTEGRARE IT SRL Ploieşti, societate ale cărei date de identificare mi-au fost transmise pe e-mail, din câte îmi amintesc de Chirilă Sorin – reprezentantul S.C. ASESOFT SA. Preţul cu care marca urma să fie cesionată mi-a fost comunicat de Bădescu Iulian, respectiv 900.000 lei.

Citește și: DNA i-a dat lovitura decisivă lui Marian Vanghelie! Decizia luată de Laura Codruța Kovesi

Pentru a redacta contractul de cesiune am apelat la serviciile unei avocate din Bucureşti specializată în relaţia cu O.S.I.M. care a rămas surprinsă când i-am spus că preţul mărcii era de 900.000 lei în sensul că era foarte mare. Când a fost redactat contractul l-am anunţat pe Sorin Chirilă care mi-a spus să merg la sediul lor, pe strada Mihai Bravu nr. 10, în Ploieşti. Cu acea ocazie l-am cunoscut personal pe Săndulescu Cristian ca reprezentant legal al S.C. SUNSMART INTEGRARE IT SRL Ploieşti şi pe care îl văzusem anterior în cercul de apropiaţi ai lui Ghiţă Sebastian.

După semnarea contractului, am emis facturi parţiale pentru marca Drumul Vinului pe care le duceam personal la sediul Asesoft şi le predam angajaţilor de acolo. Sumele de bani încasate în contul S.C. BIPRESS SRL Plopeni le-am redirecţionat, din dispoziţia lui Bădescu Iulian către S.C. ASESOFT SA Ploieşti cu titlu de contravaloare a imobilului din Cartierul Albert în care Bădescu Iulian se mutase cu familia sa. În urma acestor operaţiuni am perceput că respectivele tranzacţii au fost formale, doar scriptice, în realitate Bădescu Iulian a beneficiat de imobilul din Cartierul Albert cu titlu gratuit", scria Iulian Tănase în denunţul său, informează observatorulph.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.