Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO SURPRIZA de la șaormerie: OMUL Guvernului a fost alături de cei doi deputați PSD

Doi deputați PSD, Adrian Solomon și Ioan Stativă, au provocat un scandal uriaș, după ce au intrat, într-o noapte, într-o șaormerie, fără a purta mască și, mai mult, luându-se la ceartă cu angajații localului.

Cei doi au fost amendați cu 6.600 de lei de poliție, însă o altă surpriză abia acum s-a aflat. Alături de cei 2 deputați a fost și un om aflat în subordinea Guvernului Ludovic Orban. Este vorba despre Varol Amet, fost deputat din partea minorităților, reprezentant de la Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România, actual vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Cetățenie. El a fost confirmat de Orban în luna mai pentru un mandat de 4 ani.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel, atenționează: ‘Infecția cu coronavirus poate să treacă prin mască la un moment dat’

Pe imagini se vede cum în timp ce Solomon se ceartă cu casierul șaormeriei, Varol Amet își pune o mască și încearcă să intervină, dar este luat de mână de celălalt deputat PSD, Stativă, și dat afară din local. Încearcarea lui Stativă eșuează, iar Amet a reintrat și a s-a implicat în discuții chiar și când au venit polițiștii.

Pe imaginile video se vede cum casierul îl roagă pe Solomon să își pună masca de protecție, fiind într-un spațiu închis. Parlamentarul devine recalcitrant și îi răspunde: „Băi Mustafa, ești în România aicea. Alo, Mustafa! Arată-mi că ai voie să muncești aici! Băi, panaramă!”.

Citește și: Iohannis: ‘Virusul este real, nu are culoare politică și nu poate fi interzis prin lege. Acum nu este momentul disputelor politice și al orgoliilor’

Amet a încercat să detensioneze situația și să vorbească cu casierul, de naționalitate turcă, dar fără succes.

Ulterior, la fața locului au venit doi polițiști, chemați de paznicii fast-food-ului. În acest context, Solomon a spus: „Nu te interesează dacă ăsta are dreptul la muncă în România, dar eu să port mască, da? Nu te interesează dacă are dreptul să muncească în România, dar eu când comand o șaorma în România, îmi iei buletinul, nu ți-e rușine? Arată-mi cartea verde a lui ăsta. Dacă el mă ia pe mine cu masca, tu îl iei pe el cu cartea verde?”.

Citește și: Codrin Ștefănescu: ‘Ce Constituție? Ce drepturi? Toată lumea la izolare! Guvernul LuCovid a luat-o razna de tot! .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.