Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ de ultim moment: Unul dintre cei mai cunoscuţi senatori a schimbat tabăra

traseism

Anunţarea listelor definitive de candidaţi pentru alegerile parlamentare a adus şi suprize. Una dintre aceste surprize este la Maramureş, unde senatorul PNL Ciprian Rogojan (devenit cunoscut încă înainte de a fi parlamentar, prin muzică, sub numele de Cici de la Sistem) apare pe primul loc pe lista ALDE pentru Senat.

Senatorul Rogojan a intrat în Parlament în 2012, din partea PDL. În ultimele luni, făcea parte din echipa PNL, după un periplu pe la PMP şi UNPR. Acum, acesta afirmă că liberalii doar s-au folosit de imaginea sa, iar când a venit vorba de candidaturi, a fost preferată reprezentanta unei familii cu probleme penale (mama primului suspendat din Baia Mare, Cătălin Cherecheş).

Vezi şi: INTERVIU VIDEO - Theodor Paleologu, ultimul aristocrat din politică: 'Politica de partid tâmpește'

"Nici nu știu dacă am avut vreodată adeziune la PNL. Eu am semnat-o, a fost dusă în Modrogan, dar nu cred că doamna Alina Gorghiu sau, pe la acea vreme, domnul copreședinte Blaga au semnat-o. Mi-am dat seama că ei au avut nevoie de mine pentru o perioadă scurtă, mai exact pentru perioada de la alegerile locale, când ei m-au căutat și m-au cooptat să vin în PNL. Eu nu am cerut niciodată vreo funcție acestui partid. Am fost dezamăgit că președintele unui partid cu cea mai mare istorie din România nu se ține de cuvânt. Îmi lasă un gust amar și am crezut că dacă voi fi și locul 2 sau locul 3 voi putea ajuta lista. Normal, să împing lista. Din câte ați observat, eu nu am fost nici măcar pe listă, fiind senator în funcție. Nu știu pe cine am deranjat, dar pe mine cu siguranță m-a deranjat această gașcă formată la Baia Mare și nu pot să stau la masă, în PNL Maramureș, cu oameni care sunt implicați în unele dosare penale, oameni care se joacă cu destinele cetățenilor și inclusiv, la un moment dat, au încercat să se joace și cu destinul meu", a precizat senatorul Ciprian Rogojan, pentru stiripesurse.ro.

Vezi şi: Senator PRU, CONDAMNAT la 4 ani de închisoare, cere sa fie testat cu detectorul de minciuni

Deşi tot scandalul a pornit de la candidatură, senatorul mai afirmă că nu este "ahtiat" după această funcţie. "Zilele trecute, prin Senat, am văzut foarte mulți colegi care erau aproape depresivi, că nu vor mai fi senatori, că nu se regăsesc. Mie mi s-a oferit să candidez locul întâi la Senat, din partea ALDE. Am acceptat pentru a ajuta acest partid și pentru a nu lăsa ca în mâinile unor oameni pătați să ajungă comunitatea băimăreană și comunitatea maramureșeană. Eu am vorbit de oameni care au încercat să-mi schimbe mie destinul și de aceea sunt foarte mâhnit. Oameni care îți vor răul, din punctul meu de vedere, trebuie să stau departe de acești oameni. De aceea m-am retras. Eu nu pot să stau la masă cu ei, nu pot să pozez nici în victimă, nici să joc teatru. Cel mai elegant este să te dezici de acești oameni", mai afirmă Rogojan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.