Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ - Festivalul de la Mamaia ar putea reveni după o pauză de nouă ani. Când vom afla decizia finală

surpriza

Festivalul național de muzică ușoară de la Mamaia ar putea să revină anul acesta, după o pauză de nouă ani, cu ediția a 43-a, decizia urmând să fie luată în cursul săptămânii viitoare de consilierii județeni din Constanța.

"Astăzi putem anunța oficial că Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia revine, având ca organizator Electrecord Production, în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța", au anunţat, într-un comunicat de presă, reprezentanții Electrecord.

Explicații HALUCINANTE privind dublul standard - Șeful ANPC, scos din sărite de întrebările jurnaliștilor. Niculae Bădălău l-a pus la punct

Potrivit sursei citate, ideea reluării festivalului la nouă ani de la cea mai recentă ediție este sprijinită de conducerea Consiliului Județean Constanţa (CJC), deținătorul mărcii. Decizia, însă, va trebui să fie supusă votului consilierilor județeni, în următoarea ședință a CJC, ce va fi programată în cursul săptămânii viitoare.

"Vom păstra tradiția festivalului, dar, în același timp, vom aduce și multe elemente noi. Cu alte cuvinte vom aduce laolaltă interpreții celor mai mari hituri alături de făuritorii și interpreții celor mai cunoscute șlagăre", au mai anunțat reprezentanții Electrecord Production.

Ei au precizat că perioada de desfășurare a Festivalului Mamaia 2019 va fi 5 - 8 septembrie.

Festivalul de la Mamaia a debutat în 1963, iar, de-a lungul anilor, nume mari ale muzicii ușoare, pop și rock au urcat pe scenă. Zeci de compozitori au creat melodii pe care le-au lansat la Mamaia, multe dintre ele devenind șlagăre.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.