Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ la vârful PNL: Petrache şi Flutur, înlocuiţi cu un lider din Guvernul Tăriceanu

pnl

Liberalii vor să accelereze procesul de fuziune. Următorul pas este comasarea celor două funcţii de secretar general. În mod surprinzător, niciunul dintre actualii deţinători ai funcţiei, Marian Petrache (vechiul PNL) şi Gheorghe Flutur (fostul PDL), nu vor rămâne pe poziţie.

Surse din PNL, citate de Mediafax, au declarat că primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, este cel care va deţine funcţia de secretar general PNL. Bolojan a fost secretar general al Guvernului Tăriceanu, funcţie în care a ajuns după ce s-a remarcat ca prefect al judeţului Bihor. Acesta deţine, pe lângă funcţia de primar al muncipiului Oradea, şi pe cea de preşedinte al Asociaţiei Municipiilor din România.

În urma unificării funcţiei care ar putea să fie de decisă la Consiliul Naţional din 11 decembrie şi a numirii lui Ilie Bolojan în funcţia de seccretar general al PNL, actualii secretari ai partidului Gheorghe Flutur şi Marian Petrache ar putea fi numiţi prim-vicepreşedinţi, mai scrie sursa citată.

UPDATE: Contactat de stiripesurse.ro, Ilie Bolojan a afirmat că nu comentează scenariile vehiculate în spaţiul public, dacă că este "puţin probabil" să devină secretar general al PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.