Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZA lui Dominic Fritz, noul primar al Timişoarei: NU exclude o candidatură la Preşedinţia României

Facebook.com/Dominicprimar
dominic fritz

România ar putea avea al doilea preşedinte german consecutiv. Dominic Fritz, noul primar al Timişoarei, nu exclude o viitoare candidatură la Preşedinţia României, însă afirmă că momentan nu are asemenea planuri, ci vrea să se concentreze pe ceea ce are de făcut la primărie.

"Nu sunt primar, nici n-am putut să dovedesc că energia mea și optimismul meu va avea roade, așa că mi se pare total că nu este deloc momentul să mă gândesc la așa ceva. Nu am un plan să fac o carieră politică, dincolo de ceea ce vreau să fac în Timișoara acum. În viața mea nu exclud nimic și până acum mi-a prins bine. Dacă m-ați fi întrebat acum 3 ani dacă am de gând să candidez la Primăria Timișoara, aș fi spus că nu, că prioritatea mea este să fac jobul pe care îl fac acum, dar nici n-am exclus. Asta nu înseamnă că mă gândesc la așa ceva", a declarat Fritz, într-un interviu pentru Digi 24.

Deşi a putut candida la alegerile locale, în calitate de cetăţean al Uniunii Europene, Dominic Fritz nu ar putea, deocamdată, să candideze la o funcţie politică la nivel central, pentru că nu are cetăţenia română. Acesta şi-a declarat însă în repetate rânduri intenţia de a obţine cetăţenia română în anii următori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.