Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriza lui Lionel Messi: vedetele alături de care va petrece primul Crăciun, după ce a câștigat Campionatul Mondial

captură TV
Messi cupa

După ce a câștigat Cupa Mondială și s-a bucurat de sărbătorirea acesteia acasă, în Argentina, Lionel Messi s-a îndreptat spre orașul natal Rosario pentru a petrece sărbătorile de Crăciun alături de familie și prieteni, inclusiv alături de atacantul uruguayan Luis Suarez.

Presa argentiniană a relatat joi că Suarez a sosit cu un zbor privat de la Montevideo, însoțit de partenera sa Sofia Balbi și de copiii lor. El și Messi au devenit prieteni apropiați atunci când au jucat împreună la clubul spaniol Barcelona, informează Mediafax.

Peste cinci milioane de oameni au ieșit marți pe străzile din Buenos Aires pentru a o felicita pe "la Scaloneta", dar, orașul fiind supraaglomerat, jucătorii au trebuit să fie extrași din mulțime cu elicopterul, înainte ca Messi și Angel Di Maria să se plece apoi la Rosario.

Căpitanul Argentinei va petrece sărbătorile în locuința sa de la Kentucky Country Club, iar presa locală a relatat că multe vedete internaționale din fotbal urmează să se alăture starului lui PSG, inclusiv fostul mijlocaș spaniol Andres Iniesta și fostul atacant argentinian Sergio Aguero.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.