Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză NEPLĂCUTĂ pentru un lider PSD Braşov. Maşina acestuia, VANDALIZATĂ - FOTO

Agerpres
psd picioare

Supriză neplăcută sâmbătă dimineaţă pentru preşedinta organizaţiei municipale a femeilor din PSD Braşov, Adela Diaconu. Maşina, parcată în Centrul Istoric al Braşovului, a fost vandalizată.

Citeşte şi: CTP, afirmaţii HALUCINANTE după sancţionarea Laurei Codruţa Kovesi: 'Inspecția Judiciară nu are cum să nu fie INFLUENŢATĂ politic...'

"Mi se pare ciudat că am păţit aşa ceva exact după ce în presă a apărut bilanţul OFSD Braşov şi mai e scris şi cu roşu. Până acum nu am avut nicio problemă. Nicio altă maşină nu a fost vandalizată în zonă, deci nu cred că e o coincidenţă. De altfel, nu am avut niciun incident rutier în peste zece ani", a declarat Adela Diaconu pentru Newsbv.ro.

Într-o intervenţie prin telefon la România TV, social-democrata a mărturisit că un alt detaliu care i-a atras atenţia a fost şi faptul că în locul în care s-a produs vandalizarea nu există nicio cameră de supraveghere.

"Ce mi se pare ciudat: în plin centru istoric al Braşovului, nu există o cameră de supraveghere.  (...) Poliţiştii au făcut anchetă, s-au luat măsuri, dar au spus că i-ar fi ajutat dacă exista o cameră de supraveghere.", a completat Adela Diaconu.

IMPORTANT PENTRU TOÈšI CITITORII

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie la parastasul Regelui Mihai: MAREA ÎMPĂCARE în Familia Regală. Gestul SURPRINZĂTOR al Principesei Margareta - VIDEO .

content-image

sursa foto: newsbv.ro

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.