Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriză pentru Draga Olteanu Matei la 85 de ani. Ce i se pregătește la mega-evenimentul cultural al anului, Gala Ambasadorilor Nemțeni

Consiliul Județean Neamț
Arsene Ionel Draga Olteanu Matei

Marele eveniment cultural, Gala Ambasadorilor Nemțeni, se apropie cu pași repezi. În pregătirea acestui eveniment de excepție, președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsenel, a vizitat-o pe marea actrița Draga Olteanu Matei pentru ultimele detalii ale evenimentului care îi este dedicat:

”Îi mulțumesc Dragăi Olteanu Matei pentru ospitalitatea cu care m-a primit și pentru clipele minunate petrecute împreună în povești!

I-am făcut dragei nostre actrițe o vizită pentru a pune la punct ultimele detalii ale Săptămânii Filmului Românesc, eveniment ce îi este dedicat cu ocazia aniversării celor 85 de ani de viață.

Cu mare drag vă invit pe toți la Neamț în perioada 22 - 28 octombrie, la Cinema Dacia din Piatra Neamț, pentru a viziona în fiecare seară filme românești și în special în seara de 24 octombrie cand o vom celebra pe marea noastră actriță alături de alți artiști români începând cu ora 18:00.”, a spus Ionel Arsene, președintele CJ Neamț după întâlnirea cu titanul teatrului și cinematografiei românești.

De amintit că președintele Consiliului Județean amintea încă de acum câteva zile că Gala Ambasadorilor Nemțeni va fi un eveniment cu totul ți cu totul deosebit:

”Pregătim un nou eveniment măreț, marca Gala Ambasadorilor Nemțeni! Pentru iubitorii de film și teatru, pentru admiratorii artiștilor români, pentru cei care o iubesc pe Draga Olteanu Matei, pe 24 octombrie, organizăm o întâlnire specială, la Cinematograful Dacia, din Piatra Neamț.

Personajul principal al evenimentului, organizat în cadrul Galei Ambasadorilor Nemțeni, va fi Draga noastră Dragă, cea pe care o vom aniversa și felicita pentru întreaga activitate artistică. Alături ne vor fi invitații ei speciali, actori de anvergură ai scenei românești.

Consiliul Județean Neamț organizează această seară specială în parteneriat cu Asociația Cinecultura și cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, Uniunii Cineaștilor din România și DACIN SARA.

Tuturor le mulțumesc pentru sprijin, iar pe dumneavoastră, nemțenii, vă aștept să vă bucurați sufletele și să vă încântați privirea, într-o seară de neuitat!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.